Quirien

TEAM MEMBER
E-mail: info@angelitravel.nl

Dat het reizen in haar bloed zit en ‘helemaal haar ding’ is, bleek al toen Quirien er als zesjarige op stond om alleen met het vliegtuig te vertrekken richting familie in Griekenland. Als moeder van zoontje Oliver vraagt ze zich wel eens af waarom haar ouders haar eigenlijk gewoon lieten gaan… 😉

Inmiddels woont Quirien alweer 10 jaar met haar man en zoontje in Dubai. Op dat woon-lijstje staan ook Engeland en Singapore. De lijst met bezochte landen is echter vele malen groter. Denk aan de USA – van Oost naar West, van Noord naar Zuid. Met Hawaii misschien wel als 1 van de favoriete plekken van dit moment. Het verre Oosten heeft ook haar hart gestolen, denk aan Singapore, Indonesië, Nepal, Vietnam, Sri Lanka, Hong Kong en Thailand. Highlight in Zuid Amerika was toch wel de Galapagos Eilanden. Alsmede het Midden-Oosten, Afrika maar ook down-under is ze geweest. En binnen Europa heeft ze ook al menig land verkend.

De gunstige ligging van Dubai is ideaal om de rest van de wereld te ontdekken. Ze draait haar hand er niet voor om. Inmiddels gaat Oliver gezellig mee. Zijn paspoort is inmiddels al bijna vol gestempeld. Het kan dus maar zo zijn dat hij er op zesjarige leeftijd ook bij zijn ouders op staat alleen op stap te gaan.
Niet alleen voor haar gezin, maar ook voor haar familie en vrienden stelt ze regelmatig reizen op maat samen. ‘Daar moet je ècht wat mee doen!’ hoort ze meer dan eens. Dat maakte dat ze uiteindelijk op een dag bij Angeli op de stoep stond.

Quirien heeft er een neus voor om de juiste plekken te ontdekken en met heel veel enthousiasme een onvergetelijke reis samen te stellen. De liefde voor het reizen, het opdoen van nieuwe ervaringen en het verbreden van je horizon is iets wat ze graag anderen ook wil laten zien en ervaren.