Over Angeli Travel

OVER ANGELI TRAVEL

Angeli Travel is een touroperator die zich al ruim 40 jaar specialiseert in verre reizen. 

De nadruk ligt op maatwerk reizen zowel individueel of in groepsverband naar de continenten Afrika, Azië en Latijns-Amerika. 

Angeli Travel is een kleine organisatie met een hecht team dat uit zes reisspecialisten bestaat. Het kantoor is gevestigd in Laren, in de regio Gooi en Vechtstreek. 

Angeli Travel profileert zich door uitsluitend reisdiensten en routes aan te bieden in landen waar het Angeli Travel team persoonlijk jaren ervaringen hebben opgedaan. Door de combinatie van ervaringen en uitstekende kennis van de aangeboden landen kan het Angeli Travel team de juiste reis samenstellen die aansluit op de wensen van de reizigers.

Deze expertise is de kracht van Angeli Travel

Mieke Huigen stichting

De Mieke Huigen Stichting is door Angeli van de Kerkhof opgericht op 9 september 2011 en bestaat uit een enthousiast team van vrijwilligers die allerlei initiatieven organiseren om geld te verzamelen.

Projecten
De Mieke Huigen Stichting ondersteunt een ziekenhuisproject in het plaatsje Nangoma gelegen in Zambia met apparatuur, medicijnen en inboedel. Ook de bouw voor een kinderziekenhuis in Nangoma wordt door de Mieke Huigen Stichting gebouwd en ondersteund. In Bhutan ondersteunt de Mieke Huigen Stichting zes monnikenkloosters waar veel kinderen verblijven die door hulp van de stichting onderwijs krijgen.

Website: miekehuigenstichting.nl

In memoriam

Meer dan 15 jaar heeft Mieke Huigen Angeli Travel ondersteund als adviseur bij het voorbereiden en plannen van nieuwe reizen op de website. Mieke en Angeli hebben ruim 20 jaar samen over de aardbol gereisd tot zij op 13 mei 2011 een ongeluk krijgen in het plaatsje Nangoma in Zambia. Plotseling stak een klein meisje de weg over waardoor de chauffeur heftig moest remmen. De wagen schoot van de weg en ging vele malen over de kop.
Angeli heeft het ongeluk overleefd maar Mieke is ter plaatse overleden.

Angeli gaf de stichting de naam van haar vriendin.


Lieve Mieke

Met je hand in de mijne
voelde ik het leven uit je verdwijnen
en viel mijn wereld van geluk
plotseling helemaal stuk

Het is zo snel gebeurd
het heeft mijn hart verscheurd
ik kan je nu alleen nog schrijven
dat je altijd in mijn gedachten zal blijven

Mijn hart zal je dragen
Je hoeft het niet eens te vragen
en er komt ooit een dag
dat ik weer met je mee mag

Je vriendin
Angeli