Brazilië

Brazilië

Brazilië is een van de grootste landen van de wereld. Bijna de helft van de oppervlakte van het Zuid-Amerikaanse continent wordt door Brazilië ingenomen. Brazilië grenst aan alle landen op dit continent behalve Chili en Equador.

 

Natuurliefhebber, cultuurfreak of adrenalinejunkie, iedereen komt aan zijn trekken met alles wat Brazilië te bieden heeft:
– Prachtige stranden
– Tropische regenwouden
– Buitengewone snorkel en duikfaciliteiten
– Culturele steden
– Prachtige Portugese koloniale architectuur
– Iguacu watervallen
– Uitgestrekte moerasgebieden van de Pantanal
– Vriendelijke en gastvrije bevolking
– Nog echt onontdekte plekken
– Uitstekende sportvis mogelijkheden
– Mooie surfstranden
– 4×4 routes
– Uitstekend netwerk van vliegverbindingen
– Avontuurlijk
– Interessante musea
– Carnaval
– Samba en Forre
– Diverse eco plantages voor koffie, bananen en cacao

 

Brazilië is enorm veelzijdig
Brazilië is een erg veelzijdig land en daardoor voor ieder type reiziger de perfecte vakantiebestemming! Natuur, cultuur en strand. Brazilië is een bestemming die u pakt en waar u ongetwijfeld naar terug zal willen gaan.

 

Brazilië bezoekt u niet maar Brazilië ervaart u
Direct bij aankomst in Brazilië is het duidelijk dat u in Latijns Amerika bent. De vriendelijke bevolking verwelkomt u en geeft u samen met het heerlijke weer een warm welkom. Laat u Nederlandse leven achter u en ga mee in het relaxte leven van de Brazilianen.

 

Brazilië heeft het hele jaar warme temperaturen
Een groot deel van Brazilië ligt rond de evenaar en heeft daardoor het hele jaar door een vrij constante temperatuur van rond de 26 graden. Hierdoor is Brazilië het hele jaar door een echte zonbestemming!

 

Algemene informatie Brazilië

Hoofdstad

Brasilia

 

Beste reistijd

Midden/zuiden: mei t/m juli
Noorden/oosten: augustus en december

 

Vluchtduur

14.00 uur

 

Taal

Portugees

 

Tijdsverschil

Tussen GMT-2 en GMT-5

 

Internationale luchthavens

Rio de Janeiro of Sao Paulo

 

Eten en drinken

De Braziliaanse keuken kent veel Afrikaanse en Portugese invloeden. Bekend zijn vooral de stoofschotel ‘feijoada’ en de lokale worsten die meestal op een barbecue bereid worden. Aan de kuststreken is er veel keuze uit lokale vis specialiteiten. Uit eten in Brazilië is in vergelijking met de omliggende landen niet in dezelfde mate goedkoop, ongeveer € 20,- tot € 25,- voor een a la carte avondmaaltijd, echter nog steeds veel voordeliger dan in Nederland. In Brazilië zijn er de zogenaamde kilo restaurants te vinden, dit zijn restaurants waar het eten dat is opgeschept wordt gewogen. De prijs van de maaltijd wordt dan per kilo berekend.


Momenteel werkt het Angeli Travel team hard aan een vernieuwde website. Hierdoor staat er op deze website tijdelijk alleen informatie over de bestemmingen die Angeli Travel aanbiedt en staan er geen voorbeeldreizen op. Mocht u geïnteresseerd zijn in een bestemming en u zou daar graag voorbeeldreizen van willen zien, vul dan hieronder het formulier in en dan neemt het Angeli Travel team spoedig contact met u op.


Aanvraag reisprogramma: