Margareth

Team member
E-mail: info@angelitravel.nl

Margaret is het jongste en tevens het oudste lid van het Angeli Travel Team. Zij groeide op aan de Nederlandse kust waar zij als kleuter al eindeloos over de zee staarde. De horizon… wat zou daar achter liggen? Op haar 21ste verjaardag solliciteerde zij bij de KLM naar een ‘loopbaan op hoog niveau’ en werd stewardess. Nu, met ruim 30 jaar ervaring in de lucht en meer vlieguren dan de kip die ze aan boord serveren, heeft zij haar horizon aanzienlijk verbreed en de wereld wijd en zijd verkend.

Tijdens het vliegen studeerde zij Klinische Psychologie en richtte met haar toenmalige echtgenoot de BoertienGroep op. Daarbij specialiseerde zij zich in het geven van trainingen in de communicatieve, schriftelijke en managementvaardigheden.

Ondanks het boeiende bedrijfsleven, bleef die horizon trekken en heeft ze steeds veel gereisd naar bekende en onbekende bestemmingen ‘all over the world’. Naast de continenten Afrika, Zuid-Amerika en Azië, concentreert zij zich ook op de Arabische Culturen, de tropische eilanden en de cruises vooral in het Caribisch gebied.

Inmiddels heeft zij een nieuwe stap gezet om de horizon te verbreden en studeert ze nu Egyptologie aan de Universiteit van Leiden. Egypte staan niet op de website maar Angeli heeft hier 3 jaar gewoond en Margaret kent het land ook bijzonder goed. Een reis door dit fascinerende land kan daardoor gemakkelijke samengesteld worden.