Lena

Team member

Lena verzorgt coaching reizen voor Angeli Travel in Afrika en andere werelddelen.  Ze was 20 jaar toen ze voor het eerst naar Afrika ging en meteen verkocht.  Ze heeft daarna heel veel gereisd en veel landen bezocht.                    

Lena is verpleegkundige en heeft in ziekenhuizen en in de ouderenzorg gewerkt. Een aantal jaren heeft ze bij een landelijke organisatie gewerkt die zich bezighield met medezeggenschap voor patiënten, cliënten en bewoners die gebruik maakten van zorg. Sinds 2015 heeft ze haar eigen bedrijf op het gebied van coaching en training. Ze werkt als life- en loopbaancoach met als specialisatie coaching rondom kanker.

Daarnaast geeft ze trainingen op het gebied van samenwerken en verbinden van teams. Ze heeft de leergang Ubuntu, leiderschap en burgerschap gevolgd. Ubuntu is voor haar een belangrijk uitgangspunt in haar leven.

 

In je eentje ben je nergens, of beter: je bent mens dankzij anderen.

Dat is de essentie van de Afrikaanse filosofie Ubuntu.

Deze levensleer vindt zijn oorsprong in Zuid-Afrika.

 

Je leven is één grote reis. Een reis op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, loopbaanontwikkeling of gericht op je dromen en doelen. Lena ziet zichzelf als reisbegeleidster en deel gever bij het coachen van mensen om hun reisroute te bepalen en hun ‘thuis’ te vinden. Samen met drie collega coaches heeft ze jouwontdekkingsreis.nl opgericht. Door op ontdekkingsreis te gaan, ervaar je wat er speelt buiten je eigen patronen. Je wordt bewust van wat er beweegt in de wereld, je gaat verbanden zien, je doet inspiratie op en krijgt nieuwe inzichten op je eigen leven. Angeli en Lena zijn vriendinnen en kennen elkaar vanuit Zuid-Afrika. Vanaf het begin was er een  (Afrika) klik, een gedeelde passie voor reizen en maken ze allebei de keuze alles uit het leven te halen, te genieten en dat te doen waar je gelukkig van wordt. 

Zo is de samenwerking ontstaan om coach reizen aan te bieden. De combinatie van fysiek reizen en daarnaast een ontdekkingsreis naar jezelf heeft geresulteerd in een mooi aanbod van coach reizen naar onder andere Zuid-Afrika, Tanzania en Oeganda.