Evert

Team member
E-mail: info@angelitravel.nl

Evert raakte ruim 20 jaar geleden verliefd op Afrika en met een kleine voorkeur Oost Afrika. Hij organiseerde en combineerde met veel plezier safari’s met golf in Kenia, tot hij een bezoek bracht aan Rwanda en hij in de ban van dat land en de gorilla’s raakte.
Zijn interesse werd breder en ging ook uit naar landen zoals DR Congo en Uganda, want ook daar zijn die reuzen onder de apen te vinden. Hij begon, samen met partners, zijn eigen tour operator bedrijf in Rwanda.

Hij bouwde informatieve websites, zoals o.a. enjoyrwanda.info, enjoyuganda.info, enjoycongo.info, online reis gidsen, met als doel Oost Afrika onder de aandacht van een breed publiek te brengen, als een prachtige vakantie bestemming in Afrika en zette zich intussen in voor een paar weeshuizen en hulporganisaties in die landen.

Hij vertegenwoordigde elk jaar zijn bedrijf en Rwanda op vakantie beurzen in Londen, Berlijn en Utrecht, waar de bezoekers met veel plezier naar zijn verhalen luisterden en waar hij met zijn Rwanda collega’s de nodige waarderingen in de wacht sleepte voor het design van de Rwanda stand.

In 2014, intussen veel ervaring rijker, bereikte hij de pensioengerechtigde leeftijd. Hij dacht dat hij het wat rustiger aan wilde gaan doen en stopte met zijn bedrijf. Maar Afrika bleef kriebelen en hij was zoekende hoe hij nog steeds van zijn passie kon genieten en hoe hij deze met anderen zou kunnen delen.
Tijdens de vakantiebeurs van 2016, kwam de oplossing. Jij gaat voor Angeli Travel de landen Rwanda, DR Congo en Uganda promoten en aanbieden. Het was een idee waar al vaker over gesproken was, maar waar het nooit van was gekomen.

Angeli en Angeli Travel was voor hem de verpersoonlijking van Afrika en hij is dus weer terug bij zijn passie.
Met zijn uitgebreide kennissen en vriendenkring in Rwanda, DR Congo en Uganda kan hij samen met u en hen prachtige reizen in deze landen samenstellen, met die toch wel unieke ontmoeting met de berg gorilla’s, als één van de hoogtepunten van uw reis. Maar mocht u daar geen warm gevoel aan overhouden, wat dacht u dan van een hike naar een werkende vulkaan, of u verbazen over de rust en schoonheid van de landschappen waar u doortrekt met uw gids/chauffeur op weg naar uw volgende (wildpark) bestemming.

En voor hen die dat het leuk vinden: Wie kan zeggen dat hij 18 holes heeft gespeeld in Kigali, de hoofdstad van Rwanda, na, of voor een bezoek aan de berg gorilla’s? U misschien? Binnenkort?