Angeli

CEO
E-mail: info@angelitravel.nl

‘Mama Hatari’ ( gevaarlijke vrouw) werd ze door de Masai en Samburu bevolking genoemd, toen ze in een stoere truck met een groot geweer dwars door Afrika reisde. 

Al op jonge leeftijd stak Angeli de Middellandse Zee over naar Afrika, gedreven door een enorme reislust en zin in avontuur. Ze zou twaalf jaar in haar geliefde continent blijven dat ze van oost naar west en van noord naar zuid doorkruiste in die stoere truck, maar ook te voet en per kameel.  Zo maakte Angeli in 1990 voor het wereld natuurfonds een 1000 km lange kameeltrektocht door noord Kenia. Iedere km werd voor Fl 250,00 verkocht en kwam ten goede aan de zwarte neushoorns in Kenia. 

Angeli woonde in allerlei Afrikaanse landen van waaruit ze spannende reizen organiseerde voor haar internationale clientèle. 

Als chauffeur, gids en kok bezorgde zij de cliënten een onvergetelijke en onbeschrijflijke reis.
Terug in Nederland, richtte ze in 1980 Angeli Travel op en noemde zich met recht een Afrika-specialist.

Het bleef uiteraard niet bij één continent. Reizen is immers haar lust en haar leven. 

Angeli verlegt haar grenzen en richt haar ondernemerszin op Latijns-Amerika en op een aantal romantische Tropische Eilanden. 

Daarna kwamen veel landen in het Verre Oosten aan de beurt en ook het Nabije Oosten. 
Inmiddels heeft Angeli 128 landen bezocht en grondig verkend. Nog ieder jaar komen daar tenminste twee nieuwe bestemmingen bij.

Wie een reis boekt bij Angeli Travel, kan niet anders dan enthousiast worden bij het horen van alle belevenissen en bijzonderheden, die zij zelf heeft meegemaakt in al die 128 landen. Deze expertise is de unieke kracht van Angeli en haar Angeli Travel.

De naam Angeli betekent water naar de zon dragen, een teken van leven wat altijd weer terug te vinden is op al haar reizen die ze aanbiedt.
In 2015 begonnen Angeli en dochter Bouke van Dijk, met het bedrijf “Angeli Tours Holland” en ontvangen ze gasten uit vele landen van de wereld voor rondreizen door Nederland www.angelitoursholland.nl