SPIRITUELE GROEPSREIS MAROKKO

SPIRITUELE GROEPSREIS MAROKKO

10 daagse reis

Tijdens deze 10-daagse rondreis word je ondergedompeld in de bijzondere Marokkaanse cultuur, het indrukwekkende ruige landschap van het Atlasgebergte en wordt er aandacht besteed aan jouw innerlijke zelf. Ontdek Marokko op een bijzondere manier tijdens deze begeleide reis met Marleen Koppen en Robby Bolleyn. Marleen is yogalerares en geeft cranio sacrale therapie behandelingen en Robby is sjamaan, vanuit de Inca traditie. Marleen en Robby nemen je mee op een ontdekkingsreis door dit mooie land en terug naar jezelf.

Hoogtepunten van deze reis

Marleen en Robby die deze unieke reis begeleiden door een schitterend stukje Marokko. Een verrijking voor je lichaam en geest met yoga, meditatie, bewustwording en tijd voor jezelf.

Beknopte route:

 
Vertrekdatum 1 maart 2020
 
Dag 1 Marrakech
Dag 2 Douart Tagadadert
Dag 3 Douart Tagadadert
Dag 4 Tizi N’tichka – Ait Benhaddou kasbah -Ouarzazat
Dag 5 Erg Ghegaga woestijn
Dag 6 Erg Ghegaga woestijn
Dag 7 Zagora
Dag 8 Ouarzazazat
Dag 9 Marrakech
Dag 10 Marrakech vertrek
 

Verlengingsmogelijkheden

Deze reis is op individuele basis uit te bereiden met dagen voor of na de groepsreis naar andere delen in Marokko. Ook strandvakantie is mogelijk.

 

Vertrekdatum 1 maart 2020
 

Dag 1 Marrakech
Aankomst Marrakech en transfer naar de Riad. In de avond een inwijden in de spirituele wijsheid van de Inca`s.
 

Dag 2 Douart Tagadadert
De dag begint met een Inca oefening om het lichaam en energieveld op te laden, gevolgd door een (Hatha) yoga sessie. Na het ontbijt bezoek aan belangrijke bezienswaardigheden in Marrakech. Vervolgens vertrek naar Douart Tagadadert. In de avond een yin yoga les.
 

Dag 3 Douart Tagadadert
De dag begint met een grondingsoefening vanuit de Inca traditie, gevolgd door een uitgebreide Hatha yogales, waarin veel aandacht wordt besteed aan ademhaling, houding, hormoon regulatie en gezondheid. Gevolgd door de ochtend workshop: 4 pijlers van geluk. Waar word je blij van? Wat geeft je vreugde? Waar liggen je kwaliteiten. Hoe ziet jouw ideale leven eruit. Aan het einde van de dag een myo facia release sessie, waarin je leert hoe je zelf spanningen uit je lichaam kan halen. Om daarna helemaal ontspannen te gaan slapen.
 

Dag 4 Tizi N’tichka – Ouarzazat
Na het ontbijt gaat de reis via een mooiste bergroutes door de Hoge Atlas naar de prachtige Ait Benhaddou kasbah, het mooiste burchtstadje van Marokko dat door UNESCO als werelderfgoed is benoemd. De reis gaat verder naar de stad Ouarzazate met een bezoek aan de Taourirt Kasbah.
 

Dag 5 Erg Ghegaga (ca. 260 km)
De dag wordt gestart met een ochtendmeditatie. De tocht gaat via Tamegroute en de oasis van Oulad Driss naar de prachtige gouden zandduinen van Chegaga. Erg Chigaga is de grootste en nog onaangeroerde woestijn van Marokko. Genieten van de zonsondergang en de dag wordt afgesloten met een meditatie onder de uitgestrekte sterrenhemel.
 

Dag 6 Zandduinen van Chegaga
In de ochtend twee krachtige Inca oefeningen die we de voorgaande dagen geoefend hebben. Daarna een uitgebreide Hatha yoga sessie. Vervolgens de ochtendworkshop Schaduwwerk: Welke giftige gedachten spelen er in je hoofd, wat houd je klein, wat houd je weg van jouw levensdoel? Waar komen deze gedachten vandaan en hoe kom je ervan af? Na de lunch vrije tijd en genieten van de woestijn, een ideale plek tot zelf reflexie. In de avond een ontspannen yin yogales .
 

Dag 7 Zagora
De dag begint met ochtendmeditatie, ademhalingsoefeningen en yoga. Na het ontbijt, vertrek naar Zagora gelegen in de regio van Drâa-Tafilalet in het zuiden van Marokko.
 

Dag 8 Ouarzazazat
Voor het ontbijt ademhalingsoefeningen, yoga en meditatie. De avontuurlijk reis gaat via Foum-Zguid naar Tazenakht, het centrum van de bekende Ouzguida tapijtweverijen. Vervolgens terug naar Ouarzazate. In de avond een myo facia release sessie .
 

Dag 9 Ouarzazate – Marrakech (ca. 200 km)
Over de Tizi-n-Tichka pas (2260m) en via de Hoge Atlas naar Marrakech met bezoek aan het Djemaa El Fna plein. Geniet van de unieke sfeer met dansers, acrobaten, verhalenvertellers en slangenbezweerders.
 

Dag 10 Marrakech
Transfer naar het vliegveld

Prijs:
 

Prijs: 1255,00 pp
 

Inbegrepen:

  •  

  • Begeleiding; Marleen Koppen, yogalerares en geeft crania sacrale therapie behandelingen
  • Begeleiding: Robby Bolleyn Shaman, vanuit de Inca traditie
  • Transfer van en naar het vliegveld Marrakech
  • Transport met airco, gereden door Marokkaanse chauffeur
  • Overnachtingen in 4 **** accommodaties zoals beschreven (of gelijke)
  • Maaltijden : eerste nacht op basis van logies en ontbijt overige dagen op basis van volpension
  • Inwijden in de spirituele wijsheid van de Inca`s en grondingsoefening vanuit de Inca traditie * (Hatha) yoga sessies en yin yoga lessen.
  • Workshop: 4 pijlers van geluk.
  • Myo facia release sessies
  • Meditatie op verschillende dagen
  • Ochtendworkshop Schaduwwerk 
  • Ademhalingsoefeningen 
  • Engelssprekende gids tijdens bezoek Marrakech inclusief entreegelden van standaard monumenten

 

Niet inbegrepen:

  •  

  • Internationale vluchten, taxen en printkosten (Transavia heeft vaak aanbiedingen)
  • Overige entreegelden van bezienswaardigheden buiten Marrakech ( kleine bedragen)
  • Fooien, persoonlijke uitgaven, drankjes en niet genoemde maaltijden
  • Optionele activiteiten zoals kameeltocht door de zandduinen
  • Reis- en annuleringsverzekering kan via Angeli Travel afgesloten worden (Laat uw annuleringsverzekering en/of reisverzekering berekenen door Angeli Travel
  • € 20,00 pp boekingskosten
  • € 2,50 calamiteiten per boeking

 

Prijs onder voorbehoudt van tussentijdse aanpassingen